loading ...
FEDEZD FEL
Úticélok
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en de
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Gyimesi sípálya
GYIMES

Jó ha tudod

 

- kék pálya 800 méter hosszú

- piros pálya 700 méter hosszú

- esti sízés kivílágított sípályán 18-21 ig !

- 3 hó ágyú biztositja a hóréteget

 

A csodálatos Gyimesek völgyében, Csíkszeredától 30 km-re az Erdélyt Moldvával összekötő DN12A-s út mentén, a Tatros folyó völgyében fekszik a sípálya. A SKIGYIMES komplexum két pályával rendelkezik:

A sípálya mellett, hópánkó pálya is várja a szórakozni vágyókat.

A sípálya 900-1060 méteres tengerszint feletti magasságban terül el, szintkülönbség 160 méter. A pálya legmagasabb pontjára egy tányéros felvonó visz fel, ezen kívül egy csákányos felvonó is található.

A komplexum több száz férőhelyes saját parkolóval rendelkezik, továbbá itt található egy panzió is étteremmel. Az étteremben megtalálhatóak a helyi ínyencségek ugyanakkor a környéken egyedülinek mondható „Skigyimes” tál (Black Rock Grill) is megtalálható.
A gyerekek igénybe vehetik a számukra létrehozott játékszobát, amíg a szüleik síelnek. A szórakozni vágyókat pedig várja a komplexum bárja.

Egyéb téli sportolási lehetőségek

Téli programajánlatok

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Gyimesi sípálya

A csodálatos Gyimesek völgyében, Csíkszeredától 30 km-re az Erdélyt Moldvával összekötő DN12A-s út mentén, a Tatros folyó völgyében fekszik a sípálya. A SKIGYIMES komplexum két pályával rendelkezik: A sípálya mellett, hópánkó pálya is várja a szórakozni vágyókat. A sípálya 900-1060 méteres tengerszint feletti magasságban terül el, szintkülönbség 160 méter. A pálya legmagasabb pontjára egy tányéros felvonó visz fel, ezen kívül egy csákányos felvonó is található. A komplexum több száz férőhelyes saját parkolóval rendelkezik, továbbá itt található egy panzió is étteremmel. Az étteremben megtalálhatóak a helyi ínyencségek ugyanakkor a környéken egyedülinek mondható „Skigyimes” tál (Black Rock Grill) is megtalálható.A gyerekek igénybe vehetik a számukra létrehozott játékszobát, amíg a szüleik síelnek. A szórakozni vágyókat pedig várja a komplexum bárja.